POČETNA

Energetix magneti – Provereno dobri magneti

Kompanija Energetix Srbija se od 2002. godine bavi prodajom nakita, velnes-proizvoda, medicinskih sredstava, dodataka ishrani i kozmetike.

Ono što čini našu razliku u odnosu na druge je da je naš nakit jedinstven, dizajniran u našoj Kompaniji i ekskluzivno proizveden pod rigoroznom kvalitativnom kontrolom. Veliki deo asortimana proizvodi se isključivo ručnim radom što svakom komadu nakita daje notu individualnosti i unikatnosti. U nakit su ugrađeni najkvalitetniji neodimijumski magneti čime ovi proizvodi, pored estetske, imaju i bitnu zdravstvenu funkciju. Naši dodaci ishrani su potpuno prirodni a jedini smo na tržištu Srbije koji zeolit – kamen života, imamo registrovan kao medicinsko sredstvo. Naša kozmetika je zaista potpuno prirodna, bez ijednog veštačkog sastojka, sa zeolitom kao dodatkom kojeg nema nijedna druga linija ovih proizvoda.

Energetix je Kompanija koja posluje u više od 50 zemalja u svetu sa preko 350.000 saradnika-distributera. Sedište Kompanije je u Nemačkoj.

Energetix Srbija posluje u regionu Balkana u koji ulaze i Energetix Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska i Makedonija. Za naše saradnike uslovi rada i nagrađivanja u celom Regionu su identični što im daje mogućnost rada na mnogo širem tržištu.

Naša misija zdravlja i lepote, koju uspešno širimo već godinama, je hiljadama ljudi pomogla u rešavanju mnoštva zdravstvenih tegoba. Njihova iskustva, kao i zadovoljstvo naših saradnika radom u Energetixu, su najveća preporuka da i Vi postanete deo naše porodice. Energetix je dokaz da dugoročno možete biti uspešni samo ako korisnike vaših proizvoda i vaše saradnike-distributere uvek stavljate na prvo mesto, a vaše proizvode kreirate tako da ljudima uvek obezbede nešto više od drugih.

DOBRO DOŠLI U ENERGETIX TIM!

Energetix Katalog 2022

Energetix katalog za 2022 godinu možete i preuzeti kikom na link OVDE.

Da saznate da li ima proizvod iz kataloga na lageru možete se informisati pozivom na telefon  POZOVITE ODMAH +38163342380 ili popunite kontakt formu za UPIT ZA PROIZVODE.

Energetix cenovnik

Energetix cenovnik možte da viti klikom na link do kataloga proizvoda na ovom sajtu gde klikom na link saznaj više pored foto slike prooizvod aimate cenu za taj proizvod – KLIKNI OVDE ZA CENE ENERGETIX PROIZVODA.

Magnetno srce Srbija

Lutajuće srce i happy disk – primerci su nakita sa kojima je možda najbolje započeti magnetnu terapiju.

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna za primenu namenjena pre svega za preventivu, ali može biti od koristi u ublažavanju i otklanjanju mnogih tegoba ili služiti kao pomoćno sredstvo u lečenju velikog broja hroničnih bolesti…

Magnetni nakit koji Vam preporučujemo pravljen je od nealergijskih materijala rodijuma i medicinskog čelika. Pojedini komadi sadrže bakar i pozlatu koja kod preosetljivih ili kod osoba alergičnih na bižuteriju u nekim slučajevima može izazvati alergijsku reakciju.

Prednost ovakvog nakita nije samo u njegovoj jačini već i u činjenici da ga možete postaviti na bilo koji deo tela. Najbolje je da to bude najbliže mestu bola ili zdravstvenog problema.

Postanite distributer firme Energetix

Da li tražite dopunski posao ili želite da promenite postojeći?

Ako je tako, nudimo Vam izuzetnu priliku za dopunski posao kao i mogućnost zasnivanja radnog odnosa sa firmom, sa punim zdravstvenim, socijalnim i penzijskim osiguranjem.

Na raspolaganju su Vam izuzetne mogućnosti!

Dobrodošli u svet ENERGETIX-a gde stvari funkcinišu malo drugačije. Kod nas vlada atmosfera puna zabave, dobrog raspoloženja, humora, sreće i osećaja blagostanja. Ovo je delom zbog naših proizvoda, koje svi obožavaju, ali i zbog našeg atraktivnog sistema nagrađivanja. Svima se pružaju jednake mogućnosti dobre zarade.

Naša firma direktno prodaje proizvode svojim korisnicima – registrovanim potrošačima i distributerima nudeći im mogućnosti dodatne zarade uz osnovno zaposlenje ili zasnivanja radnog odnosa, kao i mogućnost izgradnje sopstvenog preduzetništva. Otvorene su mogućnosti ostvarenja fantastičnih karijera kakve postoje samo u direktnoj prodaji i mrežnom marketingu. Mnogobrojni naši distributeri su pronašli posao o kojem su sanjali o čemu sami pišu i govore. Najbolje je da se uverite sami!

Marketing sistem

Energetix prodaje svoje proizvode bez posrednika-direktno Vama. Vi registracijom dobijate mnogo korisnih stvari:

Postajete registrovani Energetix distributer, sa popustom na svaku kupovinu od 20% do 40%

Dobijate svoj jedinstveni ID broj, preko kojeg se mesečno prati vaše ostvarenje i obračunava provizija.

Dobijate mogućnost da uvodite neograničen broj saradnika-distributera, koji će preko Vas biti registrovani, i svojom kupovinom će uvećavati sumu na koju se svakog meseca Vama obračunava provizija.

Dobijate iskusnog distributera za svog „ličnog trenera“, koji će Vas uputiti u sve tajne marketinga i pokazati Vam Marketing plan.

Sve vreme vašeg poslovanja, staraće se za vašu karijeru jer ima direktni interes da Vi budete uspešni.

Ostvarite prve rezultate i osvojićete novi automobil!

Bez obzira koji posao ste radili do sada, naći ćete nove mogućnosti kroz distribuciju Energetix proizvoda. Vi preporučujete takve proizvode koji će se svima dopasti na prvi pogled. Magnetna energija i potpuno prirodni proizvodi su jak dodatni argument za svakoga ko ceni welness. Kada vaši poznanici saznaju za mogućnosti i proizvode koji su im preko Energetix-a dostupni, pred vama će se otvoriti beskrajne mogućnosti za građenje karijere.

Naš sistem nagrađivanja nudi veoma dobru zaradu početnicima od samog početka njihovog rada kao nezavisnih distributera. Vi sami odlučujete o tome kojim intenzitetom ćete graditi svoju novu karijeru, u zavisnost od slobodnog vremena kojim raspolažete i visine dopunske zarade koju želite da ostvarite. Možete da izgradite zanimljiv dopunski izvor prihoda a možete i da se opredelite za puno radno vreme. Uz disciplinovan i posvećen rad, možete da razvijete sopstveni posao do veličine uspešnog preduzeća srednje veličine.

Bez obzira kakva je vaša odluka, imaćete mnogo zabave u svom novom poslu, uz entuzijazam kolega distributera i vaših klijenata koji će sa vama rado kontaktirati. ENERGETIX tim će Vas podržavati u svakom pogledu. Pripremili smo profesionalne marketinške materijale,obezbedili besplatnu obuku, kako biste što lakše napredovali u Vašem radu.

ENERGETIX Vas vodi putem Vašeg uspeha. Pružamo Vam besplatan servis koji Vam daje mogućnost da pratite preko interneta sve informacije koje su važne za Vaš rad kao nezavisnog distributera. Nećete imati nikakav problem da se naviknete na njega, čak i ako niste do sada obučeni za rad na računaru.

Ovaj servis Vam omogućuje da uvek budete u toku sa najnovijim promenama stanja vašeg poslovanja. Pruža Vam uvid u promet pripadnika Vaše saradničke strukture u svakom trenutku, bez obzira gde se nalazite. Imate pregled svih događanja u narednom periodu, kao što su sastanci, predavanja, seminari, akcije i drugo.