Sano-Nano sapun

CENA 600.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Sano-Nano sapun – antibakterijski sapun

 

Sano-Nano sapun, štiti, hrani, neguje i održava vlažnost kože, ima snažno antimikrobno dejstvo uključujući ne samo bakterije već i viruse i gljivice.

Kokosovo ulje savršen dar prirode, koji ima veliku nutritivnu i lekovitu vrednost u nerafinisanom obliku. Pogodno je za sve tipove kože. Štiti, hrani, neguje i održava vlažnost kože.

U kokosovim ulju najzastupljenija je Palmitinska kiselina koja ima svojstvo da ukloni fleke na koži, umanji bore, smanji pojavu bubuljica i hidrira kožu. Zaduženo je stvaranje bogate, prirodne pene pri korišćenju sapuna.

Kolidno srebro –  Revolucionarna tehnologija implementacije koloidnih čestica srebra u bazu sapuna omogućuje postizanje veoma povoljnih estetskih efekata. Takođe je pogodno za sve tipove kože, a posebno za suvu i oštećenu kožu.

Koloidno srebro je veoma jak antiseptik, ima snažno antimikrobno dejstvo uključujući ne samo bakterije već i viruse i gljivice.

Ricinusovo ulje služi za negu suve kože. Osim što hidrira, ono stvara zaštitni film na površini kože, pa je čuva i od gubitka vlažnosti. Njegovo antibakterijsko dejstvo čini ga dobrim saveznikom u borbi protiv bubuljica.

Sano – Nano sapun je podjednako namenjen nezi oba pola. Ženski deo populacije ga posebno ceni, jer čini kožu lica zategnutijom, mekšom i nežnijom. Kod muškog pola, može da se koristi u svako doba, a pri primeni posle brijanja sapun će spečiti peckanje, svrab i crvenilo.

Sapun je namenjen i nezi novorođenčadi, gde umiruje nadražaje od nošenja pelena.

SASTAV:

Voda, kokosovo ulje, maslinovo ulje,glicerin, ricinusovo ulje, shea maslac, koloidno srebro, geraniol, parfem.

NAČIN UPOTREBE:

Sano-Nano sapun je najbolje koristiti tako da ga utrljate na željeno područje, pričekate pola minuta kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga isperete nežno mlakom vodom.

Za veći užitak priuštite sebi masažu tela dugotrajnim sapunjanjem sa efektom bogate pene. Sapun ne izlažite svetlu, kako ne bi promenio boju i nemojte ga čuvati u metalnim posudama, zbog interakcije srebra sa drugim metalima.

CENA 600.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sano-Nano sapun”