Kako magnetna voda podiže energiju organizma?

Konzumiranje magnetne vode dokazano podiže energiju ljudskog organizma. Leto i velike vrućine zahtevaju veliki unos vode, pa je magnetna voda najbolji izbor za hidrataciju svake naše ćelije.

Da bi ste osetili pozitivne efekte magnetne vode potrebno ju je konzumirati redovno!

Dr. Stark , koji se bavio efektima magnetne vode na zdravlje, dokazao je da se posle 3 do 4 minuta nakon stavljanja magneta u vodu , površinski napon vode smanjuje oko 18 %. To je dokaz da voda i te kako reaguje na magnetno polje i menja svoja svojstva u njegovom prisustvu.Magnetisana voda ima visoh pH , smanjuje višak želudačne kiseline ,olakšava varenje i omugućava normalnu funkciju želuca.Toksične supstance poput teških metala, se uz konzumiranje magnetne vode, teže talože u stomaku.

Kako magnetna voda podiže energiju organizma?

Koje su prednosti magnetne vode?

* lakše se apsorbuje u organizmu (efikasnija hidratacija)

* ima diuretički efekat, drenira telo

* stimuliše metaboličke funkcije

* omogućava brže i lakše snabdevanje krvi kiseonikom

* pomoć kod poremećaja varenja

* pomoć kod problema sa bubrezima i bešikom

* detoksikacija organizma

* pomaže kod eliminacije celulita

Ko je prvi otkrio lekovita dejstva magnetne vode?

Ruski specijalisti urologije na vojno -medicinskoj akademiji , Grebenščikov, Šestov i Tovstoles u svojim pacijentima davali da redovno piju bipolarnu magnetisanu vodu.Ovaj prost tretman bio je izuzetno efikasan u razbijanju kamenja u bubrezima i žučnoj kesi,jer se kamenje pretvaralo u male čestice dovoljne da bezbolno prođu kroz bubrežne i mokraćne kanale.Magnetna voda sprečila je ponovno stvaranje kamenja u žučnoj kesi i bubrezima.

Sovjestski lekari su koristili magnetnu vodu u lečenju raznih stanja, najčešće kod problema sa varenjem, urinarnim i nervnim sistemom, kod mastitisa , bolova i otoka.

Rusi je zovu “ČUDESNA VODA”.

Dr. Luis Donet je u svojoj knjizi (“Magneti za Vaše zdravlje” ) naveo da je magnetna voda neizostavno pomoćno sredstvo kod skidanja viška kilograma i kontrole težine.Obzirom da podstiče metaboličku aktivnost, veoma je poželjna kod sagorevanja viška masnog tkiva